Over ons

ontmoet de gezichten achter de website

Hay, hier vind je een beetje meer over ons. Mijn naam is Amy  en elke 3 á 4 jaar in mijn carrière word ik onrustig, gaan mijn oogkleppen weer af en word ik nieuwsgierig naar andere functies, beroepsgroepen en dagelijkse bezigheden. Het zit in me, ik begin het nu zelfs te herkennen.

Nu ik de dertig ben gepasseerd begin ik mezelf beter te begrijpen. Wie ik ben, wat me interesseert en wie ik graag om me heen heb, waar ik van hou. Mijn levensopbouw heeft vorm gekregen, en dit is het resultaat. 

 

Mijn opleidingen zijn allemaal zorg gerelateerd en sinds het begin van dit jaar ben ik begonnen met een opleiding astrologie. Omdat ik daar erg nieuwsgierig naar ben en omdat ik het super interessant vind. 

 

In de pubertijd ben ik verliefd geworden op mijn man

waarmee ik in 2017 getrouwd ben. Sinds 2 jaar vormen wij een gezin sinds de komst van onze heerlijke zoon Noah. Die nou zijn indrukwekkende peuterjaren beleefd.

Ons thuis bestaat ook uit een ongelooflijk lieve bruine labrador van 10 (!) Bodhi en zijn 2 jaar oudere broer Moes, de kat. Wie overigens een geboren chagrijn is en zich zeker niet uit de weg laat slaan, door wat ook op zijn pad komt.

 

Wat overigens soms erg sneu is voor de peuter zoals je je misschien wel kunt voorstellen.. 

 

 

gezicht van Amy, bril dragend, glimlach mond open, halflang los haar

Mijn doel is, om in mijn leven meer balans te ontwikkelen. Lekker in mijn vel zitten en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Gaande weg al vele levenslessen mogen leren en hopelijk heb ik er nog veel te gaan.

 

Lessen komen met ups en downs en de leerweg is niet altijd een fijne tocht. Dat geldt denk ik voor heel veel mensen. Volgens mij zit de kunst hem in het terugblikken. Het reflecterende stukje van de mooie en minder mooie ontwikkelingen en herinneringen van het leven. 

 

Ik wil jullie hier, op Show drieëndertig, graag in de mijne meenemen. Om zo mijn kennis en ervaringen een groter platform te geven. Maar ook om jou te laten weten dat iedereen er mag er zijn. Zelf was ik nog nooit zo open over wie ik ben, en wat mij bezig houdt. Maar ik heb besloten dat het tijd is dat daar verandering in komt. Mezelf meer open te stellen naar anderen en er gewoonweg te zijn. En om mijn eigen plekje in te nemen... 

Dus als ik je nu nieuwsgierig heb gemaakt nodig ik je uit om verder te gaan lezen. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje voor me achter laat.

 

 

Veel plezier en tot gauw!

Liefs Amy

Amy's quote: Tell me what is it you plan to do with your one wild & preciuos life

Amy

 

Hey hoi! Ik ben Chrystel. Ik ben getrouwd met de broer van Amy en Lena. En ik heb het geweldige geluk gehad dat ik 2 super leuke zussen erbij heb gekregen!

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben wat het tijd voor wat anders, even de supermarkt geprobeerd maar ook dat was het niet voor mij. Na een lastige periode, heb ik tijd voor mezelf gemaakt om uit te zoeken wat ik eigenlijk wil (wat helemaal niet makkelijk is). Samen met Amy heb ik de opleiding astrologie afgerond wat echt heel leuk en interessant was!

Chrystel en hond Chase. Zij zit met dichte glimlach en vast donker haar op boomstronk en aait hond.

Begin 2021 getrouwd en nu net bevallen van ons eerst kindje: Maud, ga ik een hele nieuwe periode in. Met allerlei nieuwe dingen en ideeën over hoe ik (wij) het opvoeden gaan aanpakken. Daarnaast hebben wij thuis ook een lekker gekke en drukke labrador Chase rond lopen. Waarvan ik heel benieuw ben hoe die het gaat vinden nu hij straks de aandacht moet delen met een kleine meid.

Wat ik hoop toe te voegen aan de site is een kijkje in mijn leven met straks een kleine erbij, problemen en obstakels waar ik geheid tegen aan ga lopen. En hoe ik weer opzoek ga naar wat ik nou echt wil doen en bereiken in mijn leven.

 

 

 

                                                                           

                                                                   Warme groet,

                                                                            Chrystel.

life quote van Chrystel: trust the timing of your life

Chrystel

 

Hey hoi, mijn naam is Lena en ik ben het jongste zusje. Amy heeft mij benaderd, omdat ik nu ook op een punt van bezinning ben gekomen. Ik ben aan het kijken of de wereld die ik gecreëerd heb, nog steeds wel bij mij past.  

Daarvoor ben ik aan het bekijken wat ik kan veranderen en óf ik het wel moet veranderen. Of ik dingen misschien wat moet minderen( koolhydraten)of wat moet meerderen (zelf liefde).  

Net als Amy heb ik een zorg gerichte opleiding gedaan. De astrologie opleiding heeft wel mijn aandacht getrokken, maar niet genoeg om mijzelf hier in te verdiepen. Ik heb voor nu genoeg aan de informatie die mijn zussen met mij delen. Wie weet wat de toekomst mij brengt. 

  

 

Lena met open grote lach, lang rood haar over schouder. rand van kleurige garenknopen

In een heerlijk rustig dorpje met veel groen om ons heen, woon ik samen met mijn vriend. En hoop hier een gezinnetje te kunnen stichten met deze man. We wonen gelukkig wel op steenworp afstand van onze familie. Ik ben er namelijk al wel achter dat ik niet meer zo ver van mijn familie wil wonen als voorheen. Ik heb namelijk al wel een aantal jaren op een uur rijden van mijn familie gewoond. En hoe mooi die tijd ook was, ik miste mijn familie wel. Om gewoon even te appen: "ben je vrij? Mooi, als het uit komt dan ik kom er zo aan". En er dan binnen een paar minuten de deur binnen te vallen. Heerlijk vind ik dat. 

  

Mijn doel voor de toekomst is ook meer balans te vinden, en te kijken hoe dicht ik bij mijzelf kan komen. Ik wil wat dichter bij de natuur komen. Daarnaast ben ik bezig om huidvriendelijkere producten te onderzoeken.  Én ik wil leren dat ik er mag zijn zoals ik ben.  

                                                                         

                                                                           Liefs Lena.

life quote van Lena: If you can't beat fear just do it scared

Lena

Alles heeft een tijd een plaats

 

Check de rest van de site van dit herkenbaar blog en webshop voor dertigers, en vind gave shop-tips voor hippe moeders!