Samenwerkingen

jess.it.up.lifee

Deze creatieve en stoere mama van een prachtige dochter Leilani staat voor wie ze is. Ze is dol edelstenen en heeft voor Show. Drieëndertig een aantal producten getest en er een eerlijke review geschreven. 

264823197_600957347855586_8566884966792494084_n(1)_edited.jpg

Huisje Boompje Baby event 2022 (8,9,10 april)

Hét baby en kids event van het noorden. Dit event vind begin 2022 plaats in de Martinehal te Groningen. Wij zullen daar ook staan met een stand, en daar zijn we heel trots op! Voor meer informatie klik op de afbeelding.

download.jpg

Pure Baby Love

Dit prachtige draagdoeken merk heeft o.a. Amy en Lena bijgedragen aan een fijne newborn tijd met hun kinderen. Het is nu mogelijk om bij Show. Drieëndertig een prachtige afbeelding of tekst te laten borduren op zo'n mooie doek van Pure Baby Love. Jij mag ons een berichtje sturen via het contact formulier om te kijken naar de mogelijkheden.

Logo compleet jpeg.jpg

Alicia Slaapcoaching 

Overleven op drie uur slaap, onrustige dagen, intens gehuil, wiegen, lopen, troosten. De dagelijkse strubbelingen rondom slaap, de frustratie en de intense drang om het goed te willen doen. Het is Alicia allemaal niet onbekend. Alicia is naast moeder van een prachtige zoon, gecertificeerd slaapcoach & onrustdeskundige.

IMG_20211221_192044_131.jpg

Kraamzorg 't  Kraamhuis

Marianne is een lieve en zorgzame kraamhulp die Lena in de eerste week na de geboorte van haar zoon heeft ondersteund. 't Kraamhuis heeft kortingscodes van Show. Drieendertig in haar goodie bags voor alle nieuwe mama's bij wie ze mag komen kramen.

cropped-Logo-label.png

Samenwerken met
Show. Drieëndertig?

Wil jij hier ook tussen staan? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, dan zullen wij je aanvraag in behandeling nemen.

unnamed (3)_edited.jpg

Best9moms

Bij Best9Moms sta jij centraal, zwanger of mama. Jouw gedachten en gevoelens, jouw gemoedstoestand, jouw energielevel en jouw gezondheid en jouw behoeftes. Wij deden een blog uitwisseling met Best9moms. klik hier.

Hanny geeft ook workshops en mamacoaching waarin jij leert om jouw behoeftes centraal te zetten en je gevoel te leren kennen en in te zetten bij het maken van keuzes. Overwin onzekerheid, leer omgaan met verwachtingen van anderen en vind een weg in alle goedbedoelde adviezen.

unnamed_edited.png
20211228_111729_edited.jpg